Trenger du hjelp?

Kaffekopp, lysestake og skogsdyr i ett

Fra kr 199
Incl. VAT
- +
Halvt kopp, halvt lysestake og en tredjedel skogsdyr – denne dyrekoppen snur regnestykket på hodet. En super gave til de som elsker dyr! Med nydelig matt design og morsom hale eller hale-hankel, fungerer koppen utmerket i alle tilfeller. Den er en super gave til alle dyreelskende venner som drikker kaffe og te!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Enkle kopper i ren, matt hvit som ser vanlige ut, men som gir noen vakre overraskelser ved andre øyekast: Koppen med skogsdyret i åtte varianter vokser virkelig utover sin design. Håndtaket viser seg å være halen på et ekorn, en rev eller bjørn! Et spesielt høydepunkt, i bokstavelig forstand, er tanken på å fylle den velsmakende koppen med et stearinlys i stedet for en varm drikke. Med utformingen i dyreform ser stearinlyset spesielt varmt og lyst ut, og sprer en koselig og behagelig atmosfære.

Spesielt under den kalde årstiden er dette en super gaveidé, fordi nettopp varme drikker og stearinlys virker lunere og lysere når det er frost og kulde utenfor. Hjemme som på jobb: Bruk disse stilige koppene viser seg å være verdt et tredje øyekast. Spesielt for alle kollegaer, venner og dyrevenner!

Detaljinformasjon

Kaffekopp, lysestake og skogsdyr i ett

  • Materiale: porselen
  • Trygg i mikrobølgeovn
  • Størrelse og kapasitet varierer
  • Velg en kopp blant alternativene!

Produktomtaler

Write a review
2020-09-18T15:34:22+00:00