Trenger du hjelp?

Kaffekoppen for ethvert humør: gretten

kr 175
Incl. VAT
- +
Så sur at man nesten kan smake surheten! Den store kaffekoppen ”Gretten” er en del av den populære serien ”for ethvert humør” og slår Grumpy Cat rett ned i støvlene. Perfekt gave for den ordentlig morgengretne kaffedrikkeren som kanskje endelig kommer til å trekke litt på smilebåndet av 3D-ansiktet formet som en surpomp!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Hvordan kan det egentlig ha seg at en surmunn får oss til å le? Det vil vi også gjerne vite. Kaffekoppen ”Gretten” er et levende og utrolig artig bevis på at dette faktisk er faktum. Enten du tar med deg denne kaffekoppen på morgenmøtet eller drikker kaffe av den ved frokostbordet, vil den uten tvil tvinge fram et smil hos den som drikker og alle som sitter rundt. En helt utrolig fascinerende effekt! 3D-designet er upåklagelig utført, og nesten skremmende virkelighetstro, og koppen er laget av den fineste, knusesikre hardporselen som sørger for best mulig kvalitet og levetid på produktet. Detaljer som den slipte foten, den glinsende overflaten og den glaserte kanten setter virkelig prikken over i-en på utførelsen.

Som gave til den morgengretne partneren din, er denne koppen virkelig helt perfekt! Før du vet ordet av det har du en partner som ikke lenger er så sur på morgenen, men som faktisk drar fram et smil i ny og ne mens han eller hun drikker fra den gretne kaffekoppen. Prima gaveidé for alle kaffedrikkere med humor!

Detaljinformasjon

Kaffekoppen for ethvert humør: gretten

  • hardporselen i knusesikker kvalitet
  • slipt fot og glasert kant
  • volum: ca. 350 ml
  • 100 % Made in Germany
  • tåler mikrobølgeovn og oppvaskmaskin
  • leveres i flott gaveboks

Produktomtaler

Write a review
2020-09-19T07:27:24+00:00