Trenger du hjelp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Legg til ny tekst
Arial
  • Maksimal bildestørrelse. 10MB
  • Kompatibel datatype. gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Eller dra og slipp
  Quality of selected imagel

  Kaffekrus med bilde

  kr 135
  Incl. VAT
  - +
  FREE SHIPPING

  Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

  Dette personlige kaffekruset med tilpasset trykk, garanterer søte morgenstunder, hver eneste dag! Enten det er et bilde av din kjære, et flott ferieminne eller et bilde av hele familien – dette er den perfekte gaven til noen du er glad i. Et kaffekrus som lokker frem smilet!

  * Påkrevd felt

  This gift is popular! Only 1 item left

  kr 135

  eller

  Other customers bought

  Beskrivelse

  Nå kan du utsmykke kaffekoppen din med flotte bilder. Gi bort en kopp i gave til noen du er glad i, eller kanskje du har lyst på en selv? Denne kommer garantert til å falle i smak og vekke gode minner. Hva med et bilde av en god venn eller venninne, et morsomt minne fra en ferietur dere har vært på, en konsert eller andre felles opplevelser?

  Kanskje du har lyst til å gi bort koppen som en romantisk gave til kjæresten, med et bilde av dere to på koppen? Du kan også gi bort en spesiell oppmerksomhet til familien din, kanskje med et familieportrett av alle sammen! Dette er en utmerket gave å gi til noen du holder kjær. Koppen holder høy kvalitet og trykket har et høyoppløst fototrykk.

  Detaljinformasjon

  Kaffekrus med bilde

  • Materiale: Keramikk
  • Størrelse: Høyde ca. 9 cm
  • Ø 8 cm
  • MERK: Kan ikke vaskes i oppvaskmaskin

  Produktomtaler

  Write a review
  2020-09-24T12:55:00+00:00