Trenger du hjelp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Legg til ny tekst
Arial
  • Maksimal bildestørrelse. 10MB
  • Kompatibel datatype. gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Eller dra og slipp
  Quality of selected imagel

  Kaffekrus – "Super Dad"

  kr 135
  Incl. VAT
  - +
  FREE SHIPPING

  Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

  Super-Dad redder dagen igjen! Dette morsomme kaffekruset er designet som en Super-gave til Super-pappaen som trenger litt påfyll av Super-te, Super-kaffe eller andre Super-væsker. Og for å hindre at Super-pappa forveksles med andre Superhelter, kan pappas navn graveres på kruset! En flott oppmerksomhet til bursdagen eller Farsdagen, og alle andre dager der imellom!
  kr 135

  eller

  Other customers bought

  Beskrivelse

  Alle fedre har superkrefter, det er noe alle barn vet. Han er alltid der når du trenger ham, og kan alt mellom himmel og jord. Og nå kan du gi ham et kaffekrus som et bevis på hans superkrefter. Med et fargerikt mønster – som alle superhelter fortjener – leveres kaffekruset med teksten "Super Dad"! Og selv om man vanligvis ikke avslører identiteten til ekte superhelter, gjøres det et lite unntak denne gangen ved at man også kan sette pappas navn på kaffekruset.

  Så neste gang pappa setter seg ned ved frokostbordet, har han et ekte bevis på at han er den egentlige Super-pappaen. En søt liten gaveidé som vil gjøre alle fedre stolte, og som umiddelbart blir hans nye favorittkrus!

  Detaljinformasjon

  Kaffekrus – "Super Dad"

  • Kopp med teksten "Super Dad"
  • Legg til eget navn på koppen
  • Vennligst ingen bruk av spesialkarakterer!
  • Størrelse: høyde cirka 9 cm, diameter cirka 8 cm
  • Merk: Koppen kan ikke vaskes i oppvaskmaskinen!

  Produktomtaler

  Write a review
  2020-09-26T20:11:18+00:00