Trenger du hjelp?

Kakeform stor mann og tilbehør

kr 135
Incl. VAT
- +
En deilig pepperkake eller kjeks slår aldri feil, og passer godt til alt fra oppmuntring til unnskyldning. Denne mannen får smilet på plass hos alle og enhver!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Denne kjekke mannen kan designes på uendelig mange måter, og med den deigen du selv har lyst på! Bruk de medfølgende hjerte-, kors-, sløyfe- og blomsterfigurene til å lage klær, uttrykk og liv i kakemannen. Dette gjør bakedagen utrolig morsom og kreativ, og man får lyst til å gi bort deilige og morsomme hjemmelagde kjeks. Hva med å lage et hjertet i hånden på mannen og gi den til noen du er glad i? Eller pynt ham med en sløyfe og inviter til selskap! Slå deg løs med melis, non-stop og strøssel i alle slags farger og mønstre. Her er det kun fantasien som setter grenser.

Har du lyst til å gjøre noe kreativt med kjeksen, men klarer ikke å tenke ut noe morsomt? Ta en titt i den medfølgende guiden med forslag til kule design og pyntemåter! Dette bakesettet vil du og familen eller venner ha mye glede av, både under bakingen og under spisingen!

Detaljinformasjon

Kakeform stor mann og tilbehør

  • Mål:1,5 til 20 cm
  • Materiale: Rustfritt stål

Produktomtaler

Write a review
2020-01-20T00:15:09+00:00