Trenger du hjelp?

Kakespadesett med krystallsteiner og gravering

kr 1 035
Incl. VAT
- +
Kakespadesettet med sølvbelegg, små krystallsteiner og personlig gravering gjør seg utmerket som gave til par, for eksempel i forbindelse med bryllup eller jubileumsfeiring. Et tidløst sett som garantert vil gi en lekker touch til borddekkingen når det tas i bruk.

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Et kakesett av dette kaliberet passer inn i enhver husholdning og hever borddekkingen betraktelig med sitt blotte nærvær. Det vakre sølvbelegget toppes av glitrende små krystallsteiner på håndtaket, og den personlige graveringen gir rom for en helt unik presang. Skaftet på kakespaden kan nemlig graveres med dato, mens kniven gir plass til navnet på to elskede, for eksempel. Av denne grunnen gjør dette elegante settet seg ypperlig som bryllupspresang, enten man kjenner brudeparet svært godt eller ikke. Det er nemlig nesten umulig å ikke sette pris på den enkle og tidløse utførelsen.

Enhver husholdning med respekt for seg selv burde ha en elegant kakespade som kan brukes i forbindelse med festlige anledninger som bursdag, jul eller jubileum, og dette settet skaper et blikkfang ved siden av enhver kake. En gave som er skreddersydd for romantiske anledninger, men som også passer utrolig godt som gave i forbindelse med høytider og andre festligheter.

Detaljinformasjon

Kakespadesett med krystallsteiner og gravering

  • Settet består av en kakekniv og en kakespade
  • Begge er sølvbelagt og har krystallsteiner på håndtaket
  • Kakespade: 28,5 x 4,5 cm. Kan graveres med dato
  • Kakekniv: 33,5 x 2 cm. Kan graveres med 2 navn (ingen spesialtegn)

Produktomtaler

Write a review
2020-09-23T14:08:07+00:00