Trenger du hjelp?

Kalender – "Strandstol"

kr 105
Incl. VAT
- +
FREE SHIPPING

Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

Gled deg til ferien, med kalenderen "Strandstol" som sørger for en maritim touch i hverdagen! Dette pene og gammeldagse tilbehøret laget av ekte tre, er en original kalender som holder styr på datoen. Nå kan du drømme deg bort – med strandferien i sikte!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Beskrivelse

På den nordlige kysten, på den østlige kysten, og på alle andre kyster … der befinner det seg en strandstol man lengter etter å sitte i! Følelsen av å kunne sette seg tilbake og nyte den avslappende lyden av bølgene som slår innover stranden. Denne hvite mini-stolen er en kalender som holder styr på datoen, slik at du kan begynne å glede deg til sommeren! Den er laget av tre terninger som viser dagens dato, der den ene viser måned og de to andre viser dagene.

Nå gjelder det bare å finne én bestemt person i familien som holder styr med kalender, og husker å snu terningen for hver nye dag. Et lekkert tilbehør til skrivebordet, som minner deg om at sommerferien og late dager ikke er langt unna!

Detaljinformasjon

Kalender – "Strandstol"

  • Viser dag og måned
  • Engelsk kalender
  • Et nostalgisk design
  • Materiale: tre
  • Mål: cirka 17 x 9 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-10-17T20:24:34+00:00