Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Kamasutra – kortspill

kr 59
Incl. VAT
- +
Kamasutra spillkort er laget for fantastiske, erotiske opplevelser. Denne originale gaven er alt annet enn kjedelig, og slår vriåtter langt ned i støvlene!
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

De 54 bildene fra Kamasutra trykket på disse spillekortene sørger for en pirrende erotisk stemning. Du vil bli overrasket over mye moro man kan ha med kortspill med denne gaven for hånden! Kamasutra kortspill er laget i en subtil og smakfull design i svart, hvitt og lilla. Det er en innbydende design som inviterer til mer enn en ett slag med kjæresten eller elskeren!

Dette er en kortstokk som passer til langt fler en ekte gamblere. Det er en flott gave for de som vil ha hell i både spill og kjærlighet. Enten det er sammen med kjæresten eller noen andre, er denne kortstokken en ideell måte å nærme seg Kamasutra på en leken og uformell måte. Tiden med vriåtter og idiot er forbi, nå er det kun ekte saker som gjelder. En populær gave til noen som har lyst på litt mer spenning i hverdagen!

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-22T08:06:46+00:00