Trenger du hjelp?

Termoskopp – kameraobjektiv

kr 209
Incl. VAT
- +
Ved første øyekast ser termoskoppen ut som fotografens beste venn: et profesjonelt kameraobjektiv. Først når man ser litt nærmere innser man at det er en praktisk kopp for varm drikke som kan brukes når man er i farta. Har potensiale til å bli mottakerens favoritt-tilbehør!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Den ultimate gaven til hobby- og proff-fotografen: denne drikkekoppen for kald og varm drikke kan ikke ligne mer på et ekte objektiv enn den allerede gjør. Det er faktisk mulig at man tar feil mellom koppen og et ekte objektiv ved første øyekast! Enten det er snakk om blender eller andre innstillinger, du finner enhver objektiv-detalj på denne drikkekoppen. Men i stedet for å ta fantastiske bilder, kan du med dette objektivet nyte en god kopp kaffe, gjerne mens du er på farta! I tillegg kan lokket fungere som et lite beger, for eksempel med plass for et par kjeks når du trenger en liten rastepause.

Termoskoppen i form av et objektiv er en like trendy som original gaveidé og en ekte must-have for enhver fotoveske. Så hvis du har en fotograf i din omgangskrets, da vet du hva du skal kjøpe ham eller henne ved neste anledning.

Detaljinformasjon

Kameraobjektiv – termoskopp

  • realistisk kameraobjektiv-design
  • drikkekopp hvor lokket brukes til en liten skål
  • perfekt gaveidé til enhver fotograf

Produktomtaler

Write a review
2020-07-10T08:19:57+00:00