Trenger du hjelp?

Servietter med kaninmotiv

kr 49
Incl. VAT
- +
Kaninen på denne servietten er så nusselig at den nesten kan spises opp! Disse serviettene er åpenbart perfekte til påske, men er også et godt valg til andre anledninger hvor man ønsker en søt touch på oppdekkingen. Det er ingen tvil om at de i alle fall kommer til å bli en stor hit blant barna rundt bordet.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Kaninen på denne servietten er så søt at man nesten vegrer seg for å bruke den til å tørke seg rundt munnen. Detaljene i motivet er skremmende realistiske: man kan nesten føle hvor myk pelsen er, de snille øynene stirrer nysgjerrig på deg og det er akkurat som om snuten og værhårene beveger seg litt, akkurat slik den lille kaninnesen vanligvis gjør.

Pakningen består av 20 servietter som utbrettet måler 33 x 33 cm – den perfekte størrelsen for alle slags anledninger. Ettersom servietten består av 3 lag, tåler den også en del og suger enkelt til seg væsker og flekker. Men selv om disse serviettene har en fantastisk funksjon, er det likevel det flotte kaninmotivet som er høydepunktet. Gi bort en praktisk og flott gave til en venn, kanskje som en liten overraskelse på en ellers grå og kjedelig hverdag? Denne kaninen er kanskje grå, men den er langt i fra kjedelig!

Detaljinformasjon

Kanin-servietter

  • 3-lags
  • 20 stk. per pakke
  • størrelse: 33 x 33 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-04-01T20:20:30+00:00