Trenger du hjelp?

Katja – Elegant oppvasksett

kr 229
Incl. VAT
- +
Gi bort en gave som er praktisk og som også blir et blikkfang ved kjøkkenvasken. Oppvasksettet ”Katja” sjarmerer med sitt søte design og praktiske nytte, og garanterer en litt morsommere oppvask enn det man er vant til. Praktisk sett med en artig touch – perfekt gave for kjøkkenentusiasten.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Produsenten av dette oppvasksettet har virkelig tenkt på alt! Det sortfargede og enkle designet på beholderen passer inn i ethvert kjøkken, og de røde elementene skaper enn flott kontrast. Oppvaskbørsten ”Katja” er et garantert blikkfang med sitt sorte hår og smilende hjertemunn. Den røde hjertesvampen er også en fin detalj, selvfølgelig også med en praktisk funksjon.

Såpedispenseren kan enten fylles med håndsåpe eller oppvaskmiddel og rommer 330 ml. Settet med alt man trenger for en morsom oppvask, egner seg fint som en artig liten gave til en venn eller venninne som liker litt uvanlige detaljer på kjøkkenet. En venn som verdsetter å ha det ryddig og ordentlig på kjøkkenet, og som kanskje også kan like å ta oppvasken, kommer til å sette spesielt godt pris på settet ”Katja”. Passer perfekt som en liten innflytningsgave også!

Detaljinformasjon

"Katja" – Elegant oppvasksett

  • bestanddeler: såpedispenser, hjerteformet svamp, oppvaskbørste
  • volum såpedispenser: 330 ml
  • egnet for oppvaskmaskin

Produktomtaler

Write a review
2020-02-25T22:54:52+00:00