Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Katteskål "mus"

kr 105
Incl. VAT
- +
Det evige, ubesvarte spørsmålet om hvorfor det ikke finnes kattemat med musesmak er fortsatt ikke besvart. Men kattar har i det minste, takket være denne originale skålen med en mus, fått et appetittvekkende selskap. Den svarte katteskålen, laget i vinyl av høy kvalitet, er så dyp at selv katter med bjørnesult ikke søler, mens noen rasekatter med svært flatt ansikt ikke har noe valg. Men de andre har det endelig gøy, maten smaker godt og selskapet er svært godt!Det morsomme blikkfanget gir også "Hoomans", for eksempel katteeiere, dobbel glede, ettersom katteskålen ikke bare ser bra ut, men også er svært enkel å rengjøre. Vi kan tilby denne dyrevennlige skålen for katter som gave, både for kattepusen selv, og for eierne. En gave vi anbefaler på det varmeste, til alle anledninger. Det er bare på den skikkelige kattematen at verden sannsynligvis fortsatt må vente ...
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Kattematen smaker dobbelt så godt: med den morsomme katteskålen "mus", er ikke pusen alene når den spiser, en liten mus sitter nemlig på kanten. Det flotte blikkfanget er ekstra dypt, så for storspisere finnes det ikke noe bedre. En stilig gaveidé til kattepusen eller romkameraten!

Detaljinformasjon

Katteskål "mus"

  • Ekstra dyp – unngå kattemat over hele kjøkkenet
  • Enkel å rengjøre
  • Mål: Omtrent 15 cx 12 cm
  • Materiale: vinyl

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-20T19:19:35+00:00