Trenger du hjelp?

Ketsjup- og sennep-pistol

kr 189
Incl. VAT
- +
Henda i været, pistolen er ladd! Men heldigvis bare med ketsjup og sennep for å gi enhver pølse og ostesmørbrød den perfekte smaken. Ketsjup- og senneppistolen er en kul gaveidé for kreative grillmestere og sultne revolverhelter!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Skal det være et skudd ketsjup? Eller en ladning med sennep? Med denne utrolig kule ketsjup- og senneppistolen har du endelig mulighet til å spørre gjestene dine om dette! Det er helt enkelt bare å fylle ketsjup, sennep eller noe annet ønskelig i de to medfølgende små patronflaskene, sette disse i trommelen og trykke på avtrekkeren – dermed lander en dose deilig sennep eller ketsjup på tallerkenen eller pølsa, eller hvor enn man ønsker å ha den. Den ideelle gave og leken for enhver grillfest!

Takket være lukkingen foran pistolmunningen kan smaksvåpenet lukkes på en praktisk måte, slik at det ikke innholdet lekker eller størkner og tetter til hullet. Med denne pistolen på bordet har man det perfekte tilbehør til oppdekkingen som garantert kommer til å sørge for litt moro under middagen, spesielt blant barn. Begge patronflaskene lar seg enkelt reingjøre og brukes igjen. Dette er en gave som passer ypperlig for alle som er fan av Western-filmer, eller bare den som foretrekker praktisk tilbehør med en artig liten vri.

Detaljinformasjon

(nothing)

Produktomtaler

Write a review
2020-05-28T10:48:36+00:00