Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Kiss Me Armbånd

kr 115
Incl. VAT
- +
Kyssing forbudt? Det må være en fleip! Kyssing er fortsatt det vakreste og mest hverdagslige i verden! Kyss er i mange kulturer et uttrykk for kjærlighet, vennskap og respekt. Og ikke bare det: Av mange leger blir kyssing sett på som sunt. Så lag trutmunn og sett i gang! Å bli spurt om å kysse er en fantastisk følelse og blir vanligivis først besvart med et smil! Og fordi motivet rundt kyssing gjør en så glad, har vi en utmerket gave for alle kysseglade!Med vårt lykkearmbånd "Kiss me" sier man allerede ja før man har bestemt seg for om man burde. Båndet er laget av bomull og har en rød vakker farge. Åtte hvite perler pryder armbåndet, og i midten av ringen står "Kiss me" skrevet, innrammet av et hjerte som gjør lykkearmbåndet komplett. Vakkert, moderne og enkelt, hva mer kan man be om?
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Og hvem tør spørre om et kyss? Uansett hvem, med vårt lykkearmbånd "Kiss me" vil ethvert kyss helt sikkert være en suksess.

Detaljinformasjon

"Kiss Me" Armbånd

  • Materiale: 50% bomull, 50% polyester
  • Farge: Rød
  • En artikkel fra "Gift Company"

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-23T06:43:15+00:00