Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Kit Cat-klokke – "The Cat Clock Lady"

kr 735
Incl. VAT
- +
Her kommer en av de mest populære gaveideene – nemlig den ikoniske Kit Cat-klokken som kalles for The Cat Clock Lady! En morsom og fargerik klokke som beveger både hale og øyne frem og tilbake i en konstant bevegelse – og anses som en av de ultimate kultklokkene av klokkesamlere over hele verden. Klokken har derfor vært en populær gave helt siden 1930-tallet da den ble importert fra Amerika. Siden den gangen har den artige klokken blitt verdensberømt på grunn av sin morsomme utforming og særegne design. Kit Cat-klokken er cirka 40 centimeter høy og går på batterier som ikke er inkludert i pakken. Da klokken er laget av plast, er den meget lett og kan derfor enkelt monteres på veggen. Dette er en super gaveidé som blir et umiddelbart blikkfang i ethvert hjem! La deg inspirere av denne kultklassikeren og del den med venner og familie!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Hvem kjenner vel ikke denne dama? Kit Cat-klokken er laget i samme tradisjonelle stil som andre tyske gjøkur – som jo er noen av de mest berømte klokkene i verden! På elegant vis vifter katten med halen mens øynene går frem og tilbake – klokken som nå er blitt en kultklassiker blant klokkesamlere over hele verden!

Detaljinformasjon

Kit Cat-klokke – "The Cat Clock Lady"

  • Morsom klokke formet som en katt
  • Hale og øyne beveger seg frem og tilbake
  • Høyde på klokken: cirka 40 cm
  • Klokken bruker batterier (batterier ikke inkludert)
  • Farge: sjokkrosa

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-19T06:21:05+00:00