Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Kjeksform

Fra kr 105
Incl. VAT
- +
Deilige kjeks kan lages i mange forskjellige former, og trenger ikke bare være formet som julenisser, dyr eller geometriske former. Hva med å lage dine egne kjeks formet som en lekker iPhone, eller en klassisk og gammeldags kassett?! Det blir mye morsommere å bake når man kan inkorporere noen popkulturrelle referanser i kjeksene dine! Begge kjeksformene måler ca 12 x 6 centimeter, og er laget i rustfritt stål av høy kvalitet. Så nå kan du overraske gjestene dine med unike kjeks som garantert vil imponere! Velg mellom iPhone-form, som kommer med en svart-grå utforming, eller en kassett i lekker rød. Uansett hvilken form du velger, får du en form i et lekkert design, som det ikke levner tvil om hva skal forestille! Og lager du disse morsomme kjeksene til julefesten, kan du være sikker på at de skiller seg ut på kakebordet, blant alle de andre juleformene. En fantastisk gaveidé som passer til alle anledninger, og som både voksne og ungdommer vil sette pris på!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.
  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Nå kan man spise favoritt-dingsene sine, takket være disse raffinerte kjeksformene som lager kjeks som ser ut som en gammeldags kassett eller en iPhone! En superkul gaveidé til alle som ønsker seg unike kjeks!

Detaljinformasjon

Kjeksform

  • Kake-/kjeksform til baking
  • Dimensjoner: 12 x 6 cm
  • Utvalg: Velg mellom iPhone-form eller "iKassett"(formet som en gammeldags kassett)

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-10-16T11:07:09+00:00