Trenger du hjelp?

Kjøkkenhåndkle for kjøtt-gourmeter

For kjøtt-gourmeter er det vanligvis viktig å avgjøre hvilken del av svinekjøttet eller storfekjøttet som skal spises. Det er ganske stor forskjell på en grillet T-bone steak eller en øm filet. Disse kjøkkenhåndklærne viser hvordan man bør beskjære de beste kjøttsykkene på svin og storfe. En herlig oppmerksomhet til enhver grillmester!

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Fra kr 89
- +
Inkl. MVA, eksl. frakt
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.
  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Detaljer

Plate, ribbe, sidestykke eller skinke, encalope eller spare rib: For "inngrodde" gourmeter har vi disse to kjøkkenhåndklærne med en enkel fremstilling av de mest vakre og spiselige delene av storfe og svin. På denne måten lærer den unge grillmesteren om dyrets ulike deler og kvaliteten på disse. For eksempel kan man skille mellom hvilken del av storfeet biffen kommer fra. Det er selvfølgelig ikke annerledes hos grisene!

Begge kjøkkenhåndklærne er i størrelse 50 x 70 cm og laget av ren bomull. En flott idé med et matchende håndkle for de som verdsetter kjøtt av høy kvalitet. Vårt tips: Uheldigvis ikke noe for vegetarianere, men for kjøtt-gourmeter er dette en svært suksessfull idé!

Detaljinformasjon

Kjøkkenhåndkle for kjøtt-gourmeter

  • Kjøkkenhåndkle som representerer den beste måten å beskjære kjøtt på
  • Valgfritt for svin eller storfe
  • Materiale: 100% bomull
  • Mål: 50 x 70 cm
Produktomtaler
Skriv Din Egen Vurdering
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.
^2017-11-17T20:20:51+00:00