Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjøkkensett – "Matryoshka"

kr 125
Incl. VAT
- +
Hvor mange milliliterer er det i en kopp? Med det sjarmerende kjøkkensettet "Matryoshka" sørger man alltid for å ha de rette målene. En perfekt gave til alle hobby-kokker, og alle andre som elsker å bake!
This gift is popular! Only 1 item left

Beskrivelse

Enten man leser i en tradisjonell kokebok eller på en hipster-matblogg, støter man alltid på det samme problemet: I stedet for å bruke milliliter og gram, forklares oppskriften ved hjelp av teskjeer og kopper. Dette kjøkkensettet er derfor kjempepraktisk da det regner om mengden uten at man trenger å dra av seg håret i irritasjon. Et sjarmerende kjøkkensett som på magisk vis løser bakeproblemene dine, og letingen etter den perfekte bakekoppen er nå over!

Settet er enkelt å lagre når det ikke er i bruk, men kan også settes på kjøkkenbenken som dekorasjon! En flott gave til den entusiastiske kokken eller bakeren, eller til alle de som drømmer om å bli det. Dette er kjøkkenutstyr man har bruk for hele året, og som vil bli satt stor pris på at alle bakeglade kvinner og menn! Og ikke minst en hyllest til de berømte russiske dukkene!

Detaljinformasjon

Kjøkkensett – "Matryoshka"

  • Tre målekopper plassert oppi hverandre – som de berømte russiske dukkene
  • Mål: 9 x 14 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-04-22T20:34:21+00:00