Trenger du hjelp?

Kjølebag med høyttalere

Fra kr 449
Incl. VAT
- +
Kalde drinker og heite låter - med denne gaven sørger man for begge deler! Her får man en stilig kjølebag som både holder drikken kald, samtidig som den spiller dine favorittlåter. En kjølebag som kan tas med overalt, og det perfekte tilbehøret til den som liker det unike!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Her har man en gave som blir et skikkelig blikkfang! Med denne kjølebagen sørger man både for kald drikke og kul musikk, for ikke å glemme utseendet som vil vekke oppsikt når man tar den med seg i parken eller på stranden. Kjølebagen er det perfekte tilbehøret som kan tas med overalt, og som slår to fluer i én smekk med sine innebygde kjøle-elementer samt musikkanlegg med solide høyttalere! Nå kan man nyte kald drikke enten man er på grillfest eller på båttur, samtidig som man lytter til sine favorittlåter. En fantastisk stilig og praktisk gave til alle musikk -elskere og utendørsentusiaster, samt de som elsker et kult design!

Bare koble Mp3-spilleren eller smarttelefonen til kjølebagen, og lytt til din personlige playlist når du måtte ønske. En gave som kombinerer det man liker aller best på en varm sommerdag; kald drikke og kul musikk! En fantastisk gaveidé som sørger for mye moro, og som kan gis til både venner og familie, store som små. Passer til alle anledninger, særlig i den varme årstiden!

Detaljinformasjon

Kjølebag med høyttalere

  • Leveringsomfang: En kjølebag
  • Egenskaper: Med integrerte høyttalere, forsterker, audio input, kontakt til hodetelefoner (3,5 cm), inkludert skulderstropp
  • Med radio og knapper til høyttaler på utsiden, samt strømforsyning på DC 6V
  • Materiale: ytre 100 % polyester, og fõring av 100 % polyvinylklorid
  • Farge: svart, rosa hodeskaller
  • Dimensjoner: 40 x 25 x 19 cm
  • Merk: Brukes med 4 x AA -batterier (ikke inkludert)

Produktomtaler

Write a review
2020-07-13T23:51:18+00:00