Trenger du hjelp?

Kjøleskapsmagneter – hestesko

kr 95
Incl. VAT
- +
Hestesko bringer som kjent lykke, og disse magnet-hesteskoene bringer faktisk lykke på tre måter: de ser flotte ut, holder på plass brev, beskjeder og småting, i tillegg til at lottogevinsten heller ikke kan være så langt unna. Perfekt som en liten gaveidé!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Magnetene i form av hestesko er svært praktiske ettersom de er sterke og kan holde fast mer enn en bare en handleliste eller et postkort. De solide magnetene holder også kraftigere papir fast på kjøleskapet, whiteboarden eller en annen magnetisk overflate, og dermed er de også uunnværlige i hverdagen. Enten man tar de i bruk hjemme eller på kontoret, kommer de godt med når man ønsker å organisere og få oversikt over ting som er viktig å huske. I tillegg bringer jo hestesko som kjent lykke med seg! Men bare hvis du henger magnetene riktig vei, så være obs på dette. Mer stilfulle og elegante kjøleskapsmagneter skal du lete lenge etter.

Som gave passer hesteskomagnetene til alle som har kjøleskap. Har du forresten noen gang sett et kjøleskap uten magneter? Sikkert ikke, for de er et must i enhver husholdning. Gi de bort i gave til noen som elsker hester, eller som bare trenger litt ekstra hell og lykke!

Detaljinformasjon

Kjøleskapsmagneter – hestesko

  • sett som inneholder 5 magneter
  • hestesko-design
  • størrelse: ca. 3 x 3 x 0,6 cm
  • materiale: kunstig harpiks

Produktomtaler

Write a review
2020-09-23T15:32:48+00:00