Trenger du hjelp?

Flere visninger

Klassisk ringspill

Kast ringer og samle poeng – dette klassiske ringspillet er en lek de aller fleste kjenner til, og som bringer latter og moro enten det er i barnebursdagen eller firmafesten. Ettersom ringspillet er laget i hel-tre, egner det seg best for utendørs bruk, og er en morsom aktivitet som passer like godt for store som små deltakere.

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • 30 dager fri retur
kr 249
- +
Inkl. MVA, eksl. frakt
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.
  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • 30 dager fri retur
Beskrivelse

Detaljer

Ringspillet er en av våre mest klassiske uteleker som i årtier har samlet familie og venner for lek og moro i det fri. Spillet er laget i hel-tre, og ved hver pinne er det oppgitt et tall som viser hvor deltakerne bør ta sikte på å treffe. Som i andre tilsvarende spill, som dart eller pilspill, er den høyeste poengsummen i midten av spillet, og man kan selv velge vanskelighetsgraden ved å variere avstanden frem til målskiven.

Ringene, som er laget av et robust tau, ligger godt i hånden og er lett å kaste både for barn og voksne. Hver av de seks ringene er markerte enten med rød eller hvit plast, som enkelt viser hvilket lag som har oppnådd høyeste poengsum til slutt.

Spillet er et fint avbrekk fra nåtidens mange innendørs skjermspill på data, nettbrett og tv. La familien samles rundt det klassiske ringspillet, og kjør en uformell konkurranse – kanskje må taperne stå igjen med oppvasken?

Detaljinformasjon

Klassisk ringspill

  • Ringer i 2 ulike farger – 3 ringer per farge
  • Materiale: Spillet i furu og ringene er laget av tau
  • Mål: 35 x 35 x 14,2 cm
Produktomtaler
Skriv Din Egen Vurdering
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.
^2017-10-21T03:22:48+00:00