Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Klatrende veggkroker

kr 209
Incl. VAT
- +
En uvanlig designidé som også har en svært praktisk side! Disse morsomme og fargerike krokene i form av klatrende figurer, kommer garantert til å tilsette riktig mengde farge og piff til veggene dine. Kommer i et sett med tre kroker og er en topp gave for eksempel i forbindelse med innflytning!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Men disse morsomme figurene klatrende på veggen, kommer garantert organiseringen til å bli enda morsommere. På disse krokene kan du henge akkurat hva du vil – enten du vil ha dem i kjøkkenet for å henge opp kopphåndklær, bruke dem til håndklær på badet eller henge opp jakken på kontoret – og samtidig får du skikkelig stilig veggdekor med på kjøpet.

Figurene kommer i et sett på tre, én hver i gul, rød og blå, og er laget av kunststoff. Krokene har en bruddstyrke på 2,2 kg, de tåler med andre ord ganske mye. Du trenger heller ikke bekymre deg for hvordan du skal få montert dem, da de leveres med monteringskomponenter. Hvis du er på utkikk etter en festlig gave å ta med på innflytningsfesten, er disse klatrende krokene helt perfekte. De passer selvfølgelig også særskilt bra som gave til en person som elsker å drive med klatring eller buldring!

Detaljinformasjon

Klatrende veggkroker

  • 3 kroker til å feste på veggen (én hver i gul, rød og blå)
  • bruddstyrke: 2,2 kg per krok
  • inkludert monteringskomponenter
  • størrelse: ca. 16,5 x 7,6 x 7 c
  • materiale: kunststoff

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-19T10:43:17+00:00