Trenger du hjelp?

Klatrende veggkroker

kr 209
Incl. VAT
- +
En uvanlig designidé som også har en svært praktisk side! Disse morsomme og fargerike krokene i form av klatrende figurer, kommer garantert til å tilsette riktig mengde farge og piff til veggene dine. Kommer i et sett med tre kroker og er en topp gave for eksempel i forbindelse med innflytning!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Men disse morsomme figurene klatrende på veggen, kommer garantert organiseringen til å bli enda morsommere. På disse krokene kan du henge akkurat hva du vil – enten du vil ha dem i kjøkkenet for å henge opp kopphåndklær, bruke dem til håndklær på badet eller henge opp jakken på kontoret – og samtidig får du skikkelig stilig veggdekor med på kjøpet.

Figurene kommer i et sett på tre, én hver i gul, rød og blå, og er laget av kunststoff. Krokene har en bruddstyrke på 2,2 kg, de tåler med andre ord ganske mye. Du trenger heller ikke bekymre deg for hvordan du skal få montert dem, da de leveres med monteringskomponenter. Hvis du er på utkikk etter en festlig gave å ta med på innflytningsfesten, er disse klatrende krokene helt perfekte. De passer selvfølgelig også særskilt bra som gave til en person som elsker å drive med klatring eller buldring!

Detaljinformasjon

Klatrende veggkroker

  • 3 kroker til å feste på veggen (én hver i gul, rød og blå)
  • bruddstyrke: 2,2 kg per krok
  • inkludert monteringskomponenter
  • størrelse: ca. 16,5 x 7,6 x 7 c
  • materiale: kunststoff

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-05-24T23:31:22+00:00