Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Klecker-Matz – serviettholder

kr 69
Incl. VAT
- +
Iblant går virkelig alt rett vest når du spiser. Klossethet kjenner ingen besøkelsestid, og dukker ofte opp når den absolutt ikke bør, som på finere middager med kongefamilien, bryllup, navnefester og andre høytidelige seremonier. Dette er en flott, liten gaveidé til noen som alltid søler på seg.
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Dette er rett og slett genialt i all sin enkelhet. En gummistrikk, to krokodilleklemmer – oppfinnelsen er komplett. Denne rekvisitten kan gjøre restaurantopplevelsen hakket mer behagelig og legger opp til færre matflauser enn vanlig. Frem med soyasausen og rødvinsflaska, her er det bare å søle i vei. Klecker-Matz er justerbar og passer til både store og små sølere.

En uvanlig og humoristisk gaveidé til alle vennene som ikke har lært seg ordentlige bordmanerer enda. Men denne Klecker-Matz trenger de heller aldri det, men det er en annen sak. Spre glede og gi bort denne lille, morsomme hjelperen til noen som fortjener det!

Detaljinformasjon

Lengde: ca. 47 cm

  • Svart gummireim
  • 2 krokodilleklemmer, nikkelbelagt

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-17T01:22:31+00:00