Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Klesklyper – linedansere

kr 145
Incl. VAT
- +

Leveringstid: PÅ LAGER

Husholdningsartikler er ikke alltid like morsomt å få i gave. Gratulerer med dagen, her er en pose klesklyper som du kan kose deg med. Men vent – hva om klesklypene kommer i form av vakre linedansere? Da får pipa en annen låt.
  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Med dette spesielle gavesettet kan du vekke litt ekstra oppmerksomhet. Det er ikke alltid man setter pris på å få gaver som er relatert til klesvasken, men dersom det er med en humoristisk touch, som til og med kan få klesvasken til å bli enklere å gjennomføre, da er det virkelig ingen grunn til å spare på kruttet.

Disse linedanserne er med deg på snoren fra begynnelse til slutt og sprer en fin stemning i hjemmet. Dette er en ganske kreativ og nyskapende gaveidé som er ypperlig for den som synes det er litt vanskelig og kjedelig å henge opp klær. Man vil jo ha en liten belønning for strevet, ikke sant? Svaret er line-dansende klesklyper som er perfekt som gave til noen med humor og et dårlig forhold til klesvask.

Detaljinformasjon

Innhold: Fem klyper med figurer

  • Materiale: Metall
  • Størrelse: 14x27x3cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-01-19T12:10:00+00:00