Trenger du hjelp?

Klesklyper – linedansere

kr 145
Incl. VAT
- +
FREE SHIPPING

Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

Husholdningsartikler er ikke alltid like morsomt å få i gave. Gratulerer med dagen, her er en pose klesklyper som du kan kose deg med. Men vent – hva om klesklypene kommer i form av vakre linedansere? Da får pipa en annen låt.

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Med dette spesielle gavesettet kan du vekke litt ekstra oppmerksomhet. Det er ikke alltid man setter pris på å få gaver som er relatert til klesvasken, men dersom det er med en humoristisk touch, som til og med kan få klesvasken til å bli enklere å gjennomføre, da er det virkelig ingen grunn til å spare på kruttet.

Disse linedanserne er med deg på snoren fra begynnelse til slutt og sprer en fin stemning i hjemmet. Dette er en ganske kreativ og nyskapende gaveidé som er ypperlig for den som synes det er litt vanskelig og kjedelig å henge opp klær. Man vil jo ha en liten belønning for strevet, ikke sant? Svaret er line-dansende klesklyper som er perfekt som gave til noen med humor og et dårlig forhold til klesvask.

Detaljinformasjon

Innhold: Fem klyper med figurer

  • Materiale: Metall
  • Størrelse: 14x27x3cm

Produktomtaler

Write a review
2020-09-22T21:36:13+00:00