Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Klistremerkesett "Papirdukker"

kr 85
Incl. VAT
- +
Dette blir gøy for de små! Klistremerkesettet "Papirdukker" kommer med 76 gjenbrukbare skumklistremerker. Pene kjoler, søtt tilbehør, forskjellige glitrende bakgrunner … Alt er klart til den store, glamorøse festen! En kreativ og fargerik gave som vil glede små klistremerkefans!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.
  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Om du har, eller kjenner noen som har, små barn, er antageligvis følgende scenario ganske kjent for deg: Med en gang barnet får en pakke klistremerker går det noen få minutter, så kommer barnet for å vise frem sitt flotte kunstverk av klistremerker på ark farget i de mest nydelige pasteller. Eller på favorittlekene, byggeklossene, møblene … Klistremerker er uten tvil meget fascinerende for de små røverne. Har du lyst til å lyse opp dagen til en liten klistremerkefan?

Gi bort dette magiske klistremerkesettet "Papirdukker", som inneholder skjørt, kjoler, sko, sokker, fargerikt tilbehør, ja alt en kan trenge! De totalt 75 skumklistremerkene gir en nydelig, fargerik kolleksjon til utallige kreative dukkeantrekk. De fargerike, gjenbrukbare skumklistremerkene kan settes sammen til de villeste kombinasjoner for å kle på og kle om de fem blide modellene – og det er også en flott måte å oppmuntre til og fronte kraften som ligger i kreative uttrykk og finmotorikk hos barn. En super gave som vil gi avkommet mange herlige, klistretimer!

Detaljinformasjon

Klistremerkesett "Papirdukker"

  • Inkluderer 75 gjenbrukbare skumklistremerker
  • Dobbeltsidig glansbilde med klesmotiv og hus-med-hage-motiv som festes som klistremerker
  • For barn fra 3 år
  • Mål: 0,3 x 20,8 x 27,9 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-10-18T00:56:45+00:00