Trenger du hjelp?

Knivblokk "olivenolje"

kr 525
Incl. VAT
- +
Bruke om igjen? Med den opprinnelige knivblokken "olivenolje" blir gjestene imponert, og beboerne har det mer gøy på kjøkkenet. Fem forskjellige kniver er inkludert i knivblokken og hjelper til på kjøkkenet i god middelhavsstil. Original og ekstremt praktisk på samme tid – en veldig vakker gaveidé for de som flytter eller skal flytte inn!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Ryktene indikerer at det autentiske utseendet, det nostalgiske designet til knivblokken "olivenolje", falt i hendene på produsenten ved en ren tilfeldighet og en god porsjon av egen dumhet. Da de mistet retningen på ferie i Middelhavet og i flere timer måtte lete seg fram gjennom oliventrærne og til slutt strandet i en middelhavslåve full av antikke ting, så viste det seg at det elegante blikkfanget som angivelig steg fram under den gule solen, rommet fem svært gode kniver!

Det som ved første øyekast ser ut som en boks med olivenolje (som stort sett finnes i det meste av maten fra middlehavet), viser seg ved nærmere ettersyn å være svært funksjonelle redskaper til kjøkkenet som også tilfredstiller nåtidens moderne krav. Knivene har 5 forskjellige størrelser, fra blant annet universalkniv til brødkniv. De har et utmerket ergonomisk håndtak (selvfølgelig i olivenfarge) og ligger meget godt i hånden. For de som ikke ønsker kjedelig kjøkkenutstyr, men i stedet har en lidenskap for originale og på samme tid funksjonelle designidéer, vil bli begeistret av knivblokken "olivenolje". En glimrende idé for de som flytter eller flytter inn!

Detaljinformasjon

Knivblokk "olivenolje"

  • Knivblokken designet som olivenolje inkluderer fem kniver (i ulike størrelser) av høy kvalitet og med gode skjæreegenskaper
  • Mål: ca. 34 x 14,8 x 7,5 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-01-21T19:51:12+00:00