Trenger du hjelp?

Knivblokk sardiner

kr 525
Incl. VAT
- +
Sardiner er små, svært velsmakende matfisk. Nå har de små fiskene utvidet sitt spekter av oppgaver – i form av en knivblokk står de nå ved siden av amatørkokker og gourmeter når det skal snittes og kuttes. Så snart man er ferdig med kniven, går den tilbake i sardinblokken! Original og praktisk!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Beskrivelse

Alle kokkeentusiaster vet at for en forlenget matlagingsøkt er det behov for matlagingsutstyr av god kvalitet. Ordinære kasseroller, et utvalg av panner og svært viktig: et sett med gode skjærekniver. Enten det er for å kutte velsmakende urter og løk, friske grønnsaker eller et deilig stykke kjøtt, uten kniver kan disse delikatessene neppe anrettes på et stort fat. En perfekt gave til alle som liker å bruke ordinære kasseroller, panner og annet tilbehør, men som ønsker at kjøkkenet skal få et snev av Middelhavet – da ønsker de ikke å gå glipp av denne: Knivblokk i sardindesign.

Ved første øyekast kan denne blokken se ut som en stor sardin, som når sardinfamilien strekker på hodet. Grip sardinene etter hodet, og knivene kommer frem. Sardinblokken i tinn inneholder fem forskjellige knivstørrelser med håndtak i sardindesign. Det rette redskapet å kutte med for enhver anledning. En virkelig flott gaveidé for de som ser de konvensjonelle knivblokkene som for ordinære og kjedelige!

Detaljinformasjon

Knivblokk "sardiner"

  • Knivblokk i sardindesign
  • Inkluderer 5 kniver med håndtak i sardindesign
  • Størrelse: 34 x 14,8 x 7,5 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-11-15T20:20:04+00:00