Trenger du hjelp?

Knivblokk sardiner

kr 525
Incl. VAT
- +
Sardiner er små, svært velsmakende matfisk. Nå har de små fiskene utvidet sitt spekter av oppgaver – i form av en knivblokk står de nå ved siden av amatørkokker og gourmeter når det skal snittes og kuttes. Så snart man er ferdig med kniven, går den tilbake i sardinblokken! Original og praktisk!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Alle kokkeentusiaster vet at for en forlenget matlagingsøkt er det behov for matlagingsutstyr av god kvalitet. Ordinære kasseroller, et utvalg av panner og svært viktig: et sett med gode skjærekniver. Enten det er for å kutte velsmakende urter og løk, friske grønnsaker eller et deilig stykke kjøtt, uten kniver kan disse delikatessene neppe anrettes på et stort fat. En perfekt gave til alle som liker å bruke ordinære kasseroller, panner og annet tilbehør, men som ønsker at kjøkkenet skal få et snev av Middelhavet – da ønsker de ikke å gå glipp av denne: Knivblokk i sardindesign.

Ved første øyekast kan denne blokken se ut som en stor sardin, som når sardinfamilien strekker på hodet. Grip sardinene etter hodet, og knivene kommer frem. Sardinblokken i tinn inneholder fem forskjellige knivstørrelser med håndtak i sardindesign. Det rette redskapet å kutte med for enhver anledning. En virkelig flott gaveidé for de som ser de konvensjonelle knivblokkene som for ordinære og kjedelige!

Detaljinformasjon

Knivblokk "sardiner"

  • Knivblokk i sardindesign
  • Inkluderer 5 kniver med håndtak i sardindesign
  • Størrelse: 34 x 14,8 x 7,5 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-01-20T00:18:55+00:00