Trenger du hjelp?

Kobberfarget Designerur

kr 469
Incl. VAT
- +
Bra for øynene og planleggingen! Dette vegguret i en tidløs utførelse i kobber er vårt forslag til en vakker designidé som en velsmakende gave! Veggklokken laget i stål passer perfekt til enkle, diskrete stiler, og er perfekt for at du skal kunne holde et øye med tiden og avtalene dine. Ideell til kontoret eller den lokale baren!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

10 i stil! Denne høykvalitetsklokken i polert kobberutførelse er vårt forslag til veggklokke til personen som elsker alt av høy kvalitet, og som stiller høye krav til hva han eller hun henger på veggen sin. Klokken i rustfritt stål er et designerstykke som minner om en stjerne, og som på tidløst vis sørger for at stuen eller kontoret alltid er pyntet.

Klokken er ca. 30,5 cm lang og 5,7 cm bred, noe som gjør den til et skikkelig blikkfang på tross av sitt diskrete design. Tidsvisningen er selvsagt også riktig, selv om det kanskje ikke er det viktigste. Kort oppsummert: Dette vegguret i polert kobberutførelse og høy kvalitet er en super måte å pynte opp stuen eller kontoret med en touch av stil på!

Detaljinformasjon

Kobberfarget designerklokke i kobberutseende

  • Klokke i kobberutførelse
  • Mål: Høyde: 30,5 cm. Tykkelse: 5,7 cm
  • Materiale: buet, rustfritt stål
  • Ikke inkludert batterier

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-12-13T09:36:35+00:00