Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Kobberfarget Designerur

kr 469
Incl. VAT
- +
Bra for øynene og planleggingen! Dette vegguret i en tidløs utførelse i kobber er vårt forslag til en vakker designidé som en velsmakende gave! Veggklokken laget i stål passer perfekt til enkle, diskrete stiler, og er perfekt for at du skal kunne holde et øye med tiden og avtalene dine. Ideell til kontoret eller den lokale baren!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

10 i stil! Denne høykvalitetsklokken i polert kobberutførelse er vårt forslag til veggklokke til personen som elsker alt av høy kvalitet, og som stiller høye krav til hva han eller hun henger på veggen sin. Klokken i rustfritt stål er et designerstykke som minner om en stjerne, og som på tidløst vis sørger for at stuen eller kontoret alltid er pyntet.

Klokken er ca. 30,5 cm lang og 5,7 cm bred, noe som gjør den til et skikkelig blikkfang på tross av sitt diskrete design. Tidsvisningen er selvsagt også riktig, selv om det kanskje ikke er det viktigste. Kort oppsummert: Dette vegguret i polert kobberutførelse og høy kvalitet er en super måte å pynte opp stuen eller kontoret med en touch av stil på!

Detaljinformasjon

Kobberfarget designerklokke i kobberutseende

  • Klokke i kobberutførelse
  • Mål: Høyde: 30,5 cm. Tykkelse: 5,7 cm
  • Materiale: buet, rustfritt stål
  • Ikke inkludert batterier

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-19T02:23:08+00:00