Trenger du hjelp?

Kokkeskje - Bestemors hemmelige oppskrift

kr 105
Incl. VAT
- +
Endelig en kokkeskje som lærer deg å lage mat! Denne morsomme kjøkkenskjeen har nemlig et hulrom inni håndtaket på skjeen - stor nok til å skjule bestemors beste oppskrifter! En super-morsom gaveidé til alle som liker å kokkelere på kjøkkenet!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Denne kjøkkenskjeen inneholder mer enn man kan se ved første øyekast. Håndtaket på kjøkkenskjeen skjuler nemlig et hulrom hvor man kan gjemme en oppskrift - noe som gjør dette til en skikkelig morsom og unik gave. En kjempegod idé som gjør den ekstra personlig, der man kan dele en av sine beste oppskrifter med en kompis eller et familiemedlem. Den optimale gaven til alle som kan holde på en hemmelighet, og som setter pris på et unikt kjøkkenredskap!

Denne stilige kjøkkenskjeen er den perfekte gaven til alle som liker å lage mat, der man kan lagre favoritt-oppskriften i håndtaket, som måler hele 30,5 centimeter! Pakken leveres også med en notisbok som gjør at man kan skrible ned oppskriftene sine, og deretter plassere dem i det hemmelige rommet slik at ingen andre får tak i den. En kjøkkenskje i høy kvalitet som passer til alle slags anledninger!

Detaljinformasjon

Kokkeskje - Bestemors hemmelige oppskrift

  • Leveringsomfang: En kokkeskje med hulrom til oppskrifter
  • Materiale: tre
  • Lengde: cirka 30,5 cm
  • Leveres med notisblokk

Produktomtaler

Write a review
2020-05-31T05:35:24+00:00