Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Konfettiregn med melding

Fra kr 135
(kr 1 688 / kg) Incl. VAT
- +
Enten det er for å gratulere, eller rett og slett for å spre litt lykke, kan Konfettiregn med melding trylle frem intime øyeblikk. En fin liten gave til nygifte, bursdager og andre lykkelige anledninger. For alle aldre!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Konfettiregn med melding byr på en fantastisk mulighet, og gir dine kjære en helt spesiell form for lykke. Den elegante emballasjen, i form av hjerte eller skyer, av kalkerpapir er dekorativ, men dens særpreg ligger i fyllet. Med tanke på hvor mange ulike anledninger det finnes i livet hvor du kan spre konfetti, er det ulike varianter å velge mellom: til bryllupet er det selvfølgelig konfetti i hjerteform, med røde, rosa og hvite, små hjerter som venter på sin store fremtreden. Også til bursdagen kan du sende varme gratulasjoner med fargerikt konfetti i muntre farger.

For alle øyeblikk hvor en ekstra porsjon med lykke kreves, er det en lykkeregn-sky, som kan regne ulike kløver-blader i ulike nyanser av grønt. For alle andre gledelige anledninger er det et gledelig hurra! En vakker gave som gjerne brukes i stedet for, eller i tillegg til, det tradisjonelle gratulasjonskortet! Bursdag, bryllup eller generelle gratulasjoner blir morsommere med konfetti!

Detaljinformasjon

Konfettiregn med melding

  • 4 varianter: Bryllup, gratulerer med dagen, lykkeregn eller hjerte
  • Materiale: Kalkerpapir, trykk
  • Fylt med konfetti
  • Mål: 2,6 x 2,3 cm (sky) og 2,8 x 1,9 cm (hjerte)

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-18T16:09:23+00:00