Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Konsentrasjonsspill 'frakoblet'

Fra kr 59
Incl. VAT
- +
Spillet "frakoblet" er en ny tolkning av det klassiske konsentrasjonsspillet, hvor man skal vippe skjermen forsiktig for å få kulen i mål. Et elegant design, med to motstående overflater bak som kulene ikke synes på, vil inspirere til å skru av andre skjermer oftere.
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

"Frakoblet – spillet for å koble av" ser akkurat ut som smarttelefoner, men de er helt motsatt med sin hensikt. Sjarmen er at man kan bruke flere timer frakoblet fra verdens teknologi og stasige oppdateringer, her kreves dyktighet, konsentrasjon og tålmodighet! I utgangspunktet er dette spillet en ny tolkning av det klassiske, hvor man skal styre perlene i et mål; svak skråstilling og bekymringen over de absolutte relative posisjonene til kulene danner et enkelt spillprinsipp som kan gjøre enhver person hekta.

Avhengig av hvilket produkt du velger er veien for perlene enten en grønn sirkel, et rødt hjerte, en rød stjerne eller en grønn labyrint. Med sine smale "korridorer" er dette absolutt en utfordring for de fleste. Den stilige og smarte, klassiske nytolkningen "Frakoblet" er absolutt en flott liten gaveidé for pasienten på sykehus, en venn eller venninne, og ikke minst alle slektninger!

Detaljinformasjon

Konsentrasjonsspill 'frakoblet'

  • stilig, moderne design. To som vender mot enden, der "forsvinner " kulene
  • Nytolkning av et klassisk spill
  • spesielt designet "target" i grønt eller rødt
  • Mål: 12,5 x 6 x 1 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-17T01:32:56+00:00