Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Kontaktlinsebeholder "Ugle"

Fra kr 49
Incl. VAT
- +

Leveringstid: PÅ LAGER

Med disse søte ugle-øynene på kontaktlinsebeholderen, har du en fin og gøyal gave. Morsomt design, praktisk funksjon. Alle som bruker linser vet hvor frustrerende det er å ikke ha en ekstra linseboks. Uglen er tilgjengelig i tre fargerike versjoner som alle kommer til å lokke frem et smil.

* Påkrevd felt

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

De som leter etter en underfundig, søt og morsom gave, bør kjøpe denne søte ugle-linsebeholderen. Istedenfor en klinisk og kjedelig boks kan du gå for denne morsomme versjonen med spisse ører, et lite nebb og gigantiske øyner. Akkurat som ugla selv, med andre ord. Velg mellom tre fargerike versjoner i rosa, blått eller grønt.

Gaven er ikke bare en praktisk følgesvenn, den er også et moteriktig tilbehør. Du ser uglene overalt, både printet på t-skjorter, i smykkeversjoner og mye annet. Kontaktlinsebeholderen har separat lagring av høyre og venstre kontaktlinse. En skrukort beskytter mot at linsevæsken renner ut.

Detaljinformasjon

Kontaktlinsebeholder "Ugle"

  • Velg mellom rosa, grønn eller blå
  • Mål: 2 x 7,5 x 7,5 cm
  • Merk: Skylles grundig før første gangs bruk

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-19T18:50:03+00:00