Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kopp med «skrivehjerte»

Fra kr 149
Incl. VAT
- +
Gjør morgenkaffen litt søtere med denne sjarmerende kaffekoppen. Skriv noen hyggelige ord på det hjerteformede området, og sørg for at kjæresten din får en super start på dagen. Kopp med «skrivehjerte» er en gave med en personlig touch, og som vil bli hyppig brukt av den som får den.

eller

Beskrivelse

Dette er din nye favorittkopp som du kan bruke både til kaffe, te og varm sjokolade. Men dette er ikke en hvilken som helst kopp. Det er en kopp hvor du selv bestemmer hva som skal stå på den! Du bare bruker det vedlagte krittet til å skrive eller tegne det du måtte ønske, og det spesielle underlaget sørger for at kunstverket ditt blir der til koppen vaskes i oppvaskmaskinen. Og dermed er du klar til neste runde med artige skriblerier!

En flott gave til både kollegaene som ikke kommer seg gjennom dagen uten femten kopper med kaffe, eller kjæresten som alltid trenger sin trofaste kaffekopp om morgenen. For ikke å snakke om vennen som trenger flere kopper varm sjokolade for å komme seg gjennom tv-kvelden. Koppen kommer i både blå og rød farge, og er en flott gave både ung og gammel.

Detaljinformasjon

Kopp med «skrivehjerte»

  • Kopp med hjertemotiv
  • Hjertemotiv som kan skrives på
  • Inkludert 1 stk. kritt
  • Mål: Cirka 9 x 8 cm
  • Materiale: Keramikk
  • Tilgjengelig i enten rød eller blå

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-06-26T06:30:14+00:00