Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Kork-verdenskart

kr 419
Incl. VAT
- +
En korktavle som også blir en flott dekorasjon på veggen: På denne flotte korktavlen formet som et verdenskart kan man feste det man måtte ønske. Her kommer både bilder, notater og andre viktige ting til sin rett. Den kan også brukes til å notere alle stedene man har vært, og kankje alle de man ønsker å reise til! En flott gave som blir en kreativ dekorasjon på veggen!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

En korktavle som pirrer fantasien, og som kan brukes til mange forskjellige ting. Som alle andre korktavler, kan også denne brukes til å feste små beskjeder, minner og bilder, men denne kan også inspirere deg til å reise ut i den store verden! Med medfølgende nåler, kan man stolt markere alle stedene i verden man allerede har besøkt, eller hvor du alltid har drømt om å reise. Eller kanskje du har samlet postkort fra hele verden som du nå kan henge opp og vise frem? Eller hvorfor ikke markere alle internasjonale matretter du har smakt, og de du ønsker å smake i fremtiden?

Korktavlen ser faktisk så lekker ut at ingen vil bebreide deg om du velger å holde den helt tom. Den tar seg nemlig stilig ut på veggen, ved siden av andre bilder og kunstverk. En super gaveidé til både venner og familie, gamle som unge!

Detaljinformasjon

Kork-verdenskart

  • Materiale: kork, metall, plast
  • Selvheftende
  • Mål: cirka 100 x 45,5 x 0,5 cm
  • Inkludert 16 svarte, runde nåler til å feste på korktavlen

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-12-12T11:44:25+00:00