Trenger du hjelp?

Korke-kaktus for huskelapper

kr 155
Incl. VAT
- +
Kontorplante og notatbok i ett! Denne korke-kaktusen er en perfekt og morsom gave for alle glemsomme kolleger som verken har god hukommelse eller grønne fingre.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Egentlig kommer jo kaktusen fra ørkenen, men denne lille planten er laget for å leve i litt andre slags klima – for eksempel kontorlandskap. Korke-kaktusen er en god idé for påminnelser, notater, tall, binders og andre kjekke saker man trenger i en hektisk hverdag. I tillegg til å være smart, er den også ganske søt å se på – og den er veldig enkel å holde i live!

Gaven består av kork og er "plantet" i en terrakotta-potte. Med de medfølgende stiftene er møteinformasjon og andre notater enkle å holde styr på. Den er også ideell for å legge igjen en beskjed til kolleger om du er i møte. Den er så klart like lur på ditt eget skrivebord som noen andres, en fin liten oppmerksomhet til både deg selv og kolleger som trenger litt hjelp med hukommelsen i en travel hverdag. En fin gaveide for gartnere og planteelskere som har skrivebord hjemme eller på kontoret!

Detaljinformasjon

Korke-kaktus for huskelapper

  • I terrakottapotte
  • Inkludert stifter
  • Størrelse: 7,1 x 12,6 x 7,1 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-05-26T17:09:59+00:00