Trenger du hjelp?

Korkglobus

kr 1 625
Incl. VAT
- +
Korkglobusen er en genial kombinasjon av favorittilbehøret til de som reiser ofte. Kloden og korkvegg i ett! Med dette vakre stykket kan venner og familie velge destinasjoner som representerer flyruter og drømmeferier. En klassisk gaveidé for alle jetsettere, turgåere og reiselystne!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Nå er også planleggingen av reiser i tre dimensjoner! Korkglobusen kan bestå av faste ruter, markerte steder på jorden du allerede har besøkt, samt nye reiser du planlegger og drømmer om. Også bilder og billetter kan festes til denne flotte kombinasjonen av klode og bord! Den fantastiske verdenen av kork imponerer ikke bare med sitt vakre design, men vekker også fantasien til dine reiseglade kjære.

Enten det er stedet der favorittfilmen skal filmes, eller voodoomoderate land som tar lite hensyn til naturen, så merker du de bare med en knappenål. Eller du kan pryde alle landene du har besøkt, med minner, eller opprette en 3D-ønskeliste – med store iøynefallende detaljer. Worldwide! 5 røde knappenåler er inkludert i korkglobusen. En god idé hvis du ser etter en spesiell gave!

Detaljinformasjon

Korkglobus

  • Roterende klode på enkelt metallstativ
  • Mål: Høyde 30 cm, Ø ca. 25 cm
  • Materialer: kork, rustfritt stål, 5 knappenåler inkludert

Produktomtaler

Write a review
2020-01-21T19:49:43+00:00