Trenger du hjelp?

Korktavle «Skateboard»

kr 155
Incl. VAT
- +
Denne korktavlen er en original og frisk interiørdetalj som passer både i stua, kjøkkenet og på kontoret. Formet som et skateboard, skaper tavlen en kul look uansett hvor du plasserer den. Her kan du henge opp alle de viktige beskjedene dine, eller bilder du ønsker å vise frem. En morsom gaveidé til for eksempel innflyttingsfesten, eller til alle som digger skateboard!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Beskrivelse

Hvor kan du henge opp listen over alle skateboard-triksene du trenger å øve på? På en korktavle formet som et skateboard, selvfølgelig! Her kan du henge alt fra notislapper, handlelapper, oppskrifter og kjærlighetsbrev – eller hvorfor ikke henge opp bildene fra den siste ferien? Korktavlen leveres med fem stifter som sørger for å holde alt på plass, og med en størrelse på hendige 15 x 53 x 2 cm, får man god plass til tavlen selv i en liten hybel eller leilighet.

Korktavlen «Skateboard» er både stilig og praktisk, og en fantastisk gaveidé til studenten, kompisen og selvfølgelig til skateboard-entusiasten og andre luftige akrobater. Her får man veggkunst som ikke bare er nyttig, men som blir en skikkelig kul interiøreffekt! En gave man vil sette stor pris på!

Detaljinformasjon

Korktavle «Skateboard»

  • Til å feste notater, bilder osv.
  • Inkludert fem stifter
  • Dimensjoner: 15 x 53 x 2 cm
  • Materiale: Kork

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-09-21T18:15:25+00:00