Trenger du hjelp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Legg til ny tekst
Arial
  • Maksimal bildestørrelse. 10MB
  • Kompatibel datatype. gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Eller dra og slipp
  Quality of selected imagel

  Kosebamse med bilde

  kr 209
  Incl. VAT
  - +
  FREE SHIPPING

  Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

  Denne søte kosebamsen er en flott gave som kan gjøres ekstra personlig ved å trykke opp ditt eget personlige bilde på bamsens t-skjorte! En udiskutabel favoritt hos både unge og gamle, da ingen kan motstå en nydelig, liten kosebamse! En personlig gave som kan gjøres helt unik, og et fint minne for den som mottar den.
  This gift is popular! Only 1 item left

  kr 209

  eller

  Other customers bought

  Beskrivelse

  Barn elsker kosedyr og har ofte sitt favorittkosedyr med seg uansett hvor de går. Men voksne setter også pris på disse myke og deilige bamsene, og det er ingenting som hindrer deg i å gi en fluffy bestevenn til partneren, venninnen eller kollegaen din. Det er ikke alltid lett å si hva man føler, og et bilde sier mer enn tusen ord. Så hvorfor ikke sette et bilde av deg og bestevennen på t-skjorten til denne lille tassen, og vis hvor glad du er i hen!

  Med denne søte kosebamsen har man alltid noen å klemme, enten man er gammel eller ung. En flott avskjedspresang når man skal reise bort, slik at mottageren har noen de kan klemme mens du er borte, samt et bilde av deg som de kan se på. Dette er en hjertevarm og kreativ gaveidé som vil varme hjertet til den som er så heldig å få den. For ingenting er vel så deilig som en kosebamse når man trenger litt ekstra trøst!

  Detaljinformasjon

  Kosebamse med bilde

  • Sittehøyde: Cirka 20 cm

  Produktomtaler

  Write a review
  2020-09-24T04:44:22+00:00