Trenger du hjelp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Legg til ny tekst
Arial
  • Maksimal bildestørrelse. 10MB
  • Kompatibel datatype. gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Eller dra og slipp
  Quality of selected imagel

  Kosebamse med foto

  kr 229
  Incl. VAT
  - +
  FREE SHIPPING

  Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

  Denne søte bamsen bærer sitt hjerte utenpå genseren – hver eneste dag! Nå kan du sette ditt bilde på genseren til denne deilige og myke bamsen. En ÖkoTex-sertifisert gaveidé til alle barn, samt som en suvernir til en morsom anledning. En bamse i høy kvalitet som man fort blir glad i!

  * Påkrevd felt

  This gift is popular! Only 1 item left

  kr 229

  eller

  Other customers bought

  Beskrivelse

  Denne søte lille bamsen er så myk og deilig at du sannsynligvis ikke ønsker å gi den fra deg! Den er så behagelig at det er vanskelig å legge den fra seg, og særlig når man ser det personlige bildet på bamsens lille genser. En bamse som takket være sin ÖkoTex-sertifisering passer til barn under 3 år, og der du kan sette på ditt eget foto på bamsens genser. En morsom gave som også blir en hjertefølt og personlig bamse til barnet som aldri vil ønske å legge den fra seg igjen.

  En morsom bamse som etterligner en hvit isbjørn, og med en størrelse som gjør at den passer i barnets ryggsekk. En supersøt gave til barnebursdagen eller som et nydelig reisefølge til barnet når det trenger en liten og myk trøst. Eller hvorfor ikke gi den søte bamsen til din kjære på Valentiner-dagen? Dette er nemlig en bjørn som vil smelte ditt hjerte, uansett alder. En bamse som umiddelbart omfavnes, både av armer og hjerter!

  Detaljinformasjon

  Kosebamse med foto

  • Bamsen måler 12,5 cm i høyden
  • Testet for skadelig stoffer og sertifisert Ökotex
  • Egnet for barn under 3 år
  • Personlig foto med størrelse på cirka 5 x 3 cm
  • 100 prosent polyester

  Produktomtaler

  Write a review
  2020-09-25T10:45:29+00:00