Trenger du hjelp?

Kosedyr med navn

Fra kr 585
Incl. VAT
- +
Teddybjørnen og flodhesten har begge store poter med plass til 10 broderte tegn på hvert område. Det kan for eksempel være et navn eller et barns fødselsdato. Med dette nydelige kosedyret har du allerede funnet en personlig gave til en dåp, fødsel eller bursdag!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Veldig myk, veldig søt og svært personlig – et kosedyr i plysj blir like godt mottatt som foreldre tar i mot barnet sitt. Teddybjørn og flodhest med noe ekstra (nemlig en brodert tekst valgt av deg på potene) er først og fremst en fantastisk fluffy og koselig påminnelse av en viktig dag i livet – dagen da den lille ble døpt eller første skoledag; senere, blir han eller hun en følgesvenn for lek og søvn.

Glidelåsen på føttene er først og fremst til broderingen – ellers kommer ikke maskinen til på materialet. Men dette lille rommet kan senere brukes til å gjemme små notater og andre hemmeligheter. Et slikt kosedyr i plysj er kanskje ikke noe for alle, men kanskje et barn i din omgangskrets har en kommende spesiell anledning. Da er denne et fint alternativ som gave, med navn og dato, og plass til 10 broderte tegn for en hilsen eller gode råd. En flott gave!

Detaljinformasjon

Kosedyr med navn

  • Valg: Teddybjørn eller flodhest
  • Med brodering – vennligst ikke benytt spesialtegn!
  • Kan vaskes i maskin opp til 30°C
  • Materiale: 100% polyester
  • Mål: ca. 30 x 22 x 25 cm
  • Merknad: Anbefales ikke for barn under 3 år – kvelningsfare på grunn av små deler!

Produktomtaler

Write a review
2020-08-15T01:17:05+00:00