Trenger du hjelp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Legg til ny tekst
Arial
  • Maksimal bildestørrelse. 10MB
  • Kompatibel datatype. gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Eller dra og slipp
  Quality of selected imagel

  Kosedyr-elefant med bilde

  kr 209
  Incl. VAT
  - +
  FREE SHIPPING

  Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

  Kosedyr kommer ikke i søtere varianter enn dette! Denne nusselige kosedyrelefanten møter barnet ditt med et smil og garanterer mye glede og kos i hverdagen. Som om ikke det var nok, kan t-skjorten også trykkes med et personlig bilde! Fungerer som gave både til små og store barn, og selvfølgelig voksne også!
  This gift is popular! Only 1 item left

  kr 209

  eller

  Other customers bought

  Beskrivelse

  Elefanten er et dyr de fleste av oss er fascinerte av og som dermed har en ekstra stor plass i våre hjerter. Disse enorme dyrene har hjerter av gull og er fulle av følelser – de kan både le, gråte og leke! Akkurat derfor er denne kosedyrvarianten av elefanten så populær, både hos voksne og barn.

  Velg ut et personlig bilde som du ønsker å trykke på elefantens hvite t-skjorte – hvis det er en gave til et barn som står deg nært, kan kanskje et bilde av deg selv være kjempefint. Skal du gi bort elefanten som gave til kjæresten? Da passer vel et romantisk bilde av dere to inn! La denne supersøte, supermyke og superkule elefanten forgylle hverdagen til noen du er glad i – den passer som gave i ulike anledninger, men kanskje spesielt i sammenhenger hvor du ønsker å uttrykke din kjærlighet til mottakeren.

  Detaljinformasjon

  Kosedyrelefant med bilde

  • 15 cm høy i sittende stilling
  • testet etter EN71 1, 2, 3 og 9: også egnet for barn under 3 år
  • kan gjøres personlig med bilde: størrelse ca. 5 x 3 cm
  • 100 % polyester

  Produktomtaler

  Write a review
  2020-08-12T12:27:34+00:00