Trenger du hjelp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Legg til ny tekst
Arial
  • Maksimal bildestørrelse. 10MB
  • Kompatibel datatype. gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Eller dra og slipp
  Quality of selected imagel

  Kosedyr-elg med personlig bilde

  kr 255
  Incl. VAT
  - +
  FREE SHIPPING

  Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

  Et personlig kosedyr som garantert faller i smak! Velg et vakkert bilde som kan trykkes på elgens t-skjorte, så har du med ett en fantastisk gave til en liten helt. Uten tvil en gaveidé for alle anledninger – både bursdag, jul og dåp – eller kanskje som en overraskelse i hverdagen!
  This gift is popular! Only 1 item left

  kr 255

  eller

  Other customers bought

  Beskrivelse

  Én ting har alle barn til felles: de elsker kosedyr! Enten det er en bamse, en hund eller som her, i form av en elg, får kosedyrene være med overalt: i bilen, på butikken og i sengen når det er leggetid. Denne helt utrolig søte elgen vil garantert bli en ny favoritt hos den lille!

  Elgen har et søtt og vennlig ansikt som kommer til å være innbydende for barnet, i tillegg til at den selvfølgelig også er svært myk å ta på – perfekt for kosestunden. Den ekstra bonusen kommer i form av det personlige bildet som kan trykkes på elgens hvite t-skjorte. Kanskje et bilde av mamma og pappa? Eller barnet selv? Slik kan du skape en helt fantastisk gave til den lille nevøen, niesen eller kanskje gudbarnet ditt, som med sikkerhet kommer til å gjøre deg populær i lang tid fremover!

  Detaljinformasjon

  Kosedyrelg med personlig bilde

  • sittehøyde: 23 cm

  Produktomtaler

  Write a review
  2020-08-03T14:48:50+00:00