Trenger du hjelp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Legg til ny tekst
Arial
  • Maksimal bildestørrelse. 10MB
  • Kompatibel datatype. gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Eller dra og slipp
  Quality of selected imagel

  Kosedyr-ponni med bilde

  kr 209
  Incl. VAT
  - +
  Dette kosedyret i form av en liten ponni har gjort seg ekstra fin for å glede mottakeren: Manen er stusset, pelsen er striglet og den har tatt på seg en søt, hvit T-skjorte med ditt yndlingsbilde på! Et kosedyr som rett og slett finner sin plass hos både voksne og barn.

  eller

  Other customers bought

  Beskrivelse

  Hvis du har noen du er glad i som elsker hester, da kan du ikke la være å kjøpe denne kosedyrponnien ved neste festlige anledning, enten det er bursdag, jul eller jubileum. I seg selv er dette deilige kosedyret en supersøt gave til både store og små, men med det personlige bildet på dens T-skjorte i tillegg, ligger gaven plutselig noen nivåer lenger opp! Det er vanskelig å holde fingrene borte fra det deilige plysjstoffet som dekker den 15 cm høye, sittende ponnien.

  Ettersom produsenten har vært forsiktig med både materiale og produksjon (se produktdetaljer), egner kosebamsen seg også for barn under 3 år. Dermed har du den perfekte gaven til en niese eller nivå, lillesøster eller lillebror, eller kanskje ditt eget barn? Den supersøte kosedyrponnien er også en ypperlig gave til den du har nærmest hjertet ditt. Hva med å trykke T-skjorten med det fineste bildet av dere to sammen? Umulig å ikke bli berørt av en så romantisk gest!

  Detaljinformasjon

  Kosedyrponni med bilde

  • 15 cm høy sittende
  • skadestofftestet i henhold til EN71 1, 2, 3 og 9: egnet for barn under 3 år
  • kan gjøres personlig med bilde, størrelse ca. 5 x 3 cm
  • 100 % Polyester

  Produktomtaler

  Write a review
  2020-07-02T17:04:16+00:00