Trenger du hjelp?

Kosete frosk med hjertebag

kr 95
Incl. VAT
- +
Frosker: Myk og kosete – det er i alle fall ikke disse grønne dyrene! Det er ikke så vanskelig å trykke nettopp denne søte, kosete froskekongen med hjertebag i plysj til sitt hjerte. Gi denne drømmeprinsen til en utvalgt prinsesse. Det blir en virkelig hit!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

En drømmeprins i hjertebag, som alltid er der når du trenger å kose. Denne kosete froskekongen vil alltid være en god følgesvenn for prinsessen. Med sin fluffy hjerteformede bag i lys rosa og brodert krone, venter han på at noen hører ham, og gir ham et kysssss (eller som i eventyrene, kaster ham i veggen. Det har også fungert!). Dersom noen i nabolaget fortsatt venter på en sjarmerende prins, kan en liten kosete frosk kanskje være en fin trøst!

Dette vellagede kosedyret skaper glede overalt, som trøst, lykkebærer og oppmuntring nå og da. Og før eller senere vil den eventyrlige frosken vinne hjertet til prinsessen og skape rom for en drømmeprins av kjøtt og blod ... Froskekongen er en fin overraskelse som løfter stemningen, ikke bare under kjærlighetssorg, men i alle situasjoner hvor drømmeprinsen ikke banker på døren. En prima gaveidé!

Detaljinformasjon

Kosete frosk med hjertebag

  • Mål: 13,5 x 10 cm
  • Plysj-frosk i hjertebag med glidelås

Produktomtaler

Write a review
2020-08-07T17:09:13+00:00