Trenger du hjelp?

Kran-sett for gresskar og vannmelon

kr 289
Incl. VAT
- +
Omformingen av det kommersielle gresskaret eller vannmelonen til et fartøy som det tappes drinker fra, lykkes på få minutter med dette kran-settet. Et redskap og morsomt blikkfang til sommerfester, punsjfester eller halloween!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Sommer, blå himmel, gode venner og kald drikke – perfekte ingredienser for en hagefest eller grillfest. Med disse ingrediensene får man mulighet til å servere drinkene på en ekstraordinær og kreativ måte. Kranen som sitter i vannmelonen gir feiringen en ekstra overraskende stil. I løpet av få minutter får du en morsom og kul coctaildispenser ut av en vanlig vannmelon. Det er bare fire enkle trinn som må følges før den vakre kranen i krom er installert og drinkene kan strømme ut av den.

Fordi kranen også er ideell for gresskar er det ikke slutt på bruken etter sommeren. På Halloween-fester vil grøsserdrinken i fremtiden drikkes fra et gresskarhode: om vinteren kan man ha gløgg i den – man bare fjerner innmaten og lager suppe av den! En perfekt gave for festdyr, den stilige verten og de som ønsker å være der.

Detaljinformasjon

Kran-sett for gresskar og vannmelon

  • Komplett sett, inkludert:
  • Strøm
  • Instruksjoner
  • Kjerneverktøy
  • ca. 8 cm langt skaft
  • Spring i krom

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-05-28T04:44:44+00:00