Trenger du hjelp?

Krittavler formet som snakkebobler

kr 175
Incl. VAT
- +
Få tegneserie-look på bildene dine med disse snakkeboblene i form av krittavler – det perfekte tilbehøret for å gi fotografiene dine det lille ekstra. Settet med tre tavler inklusive kritt byr på mange muligheter for en kreativ omgang med favorittbildene. Veldig original gaveidé!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Det finnes mange øyeblikk hvor man hadde gitt mye for å vite hva personen ved siden av deg tenker, for eksempel når nevøen din ser så rart på deg eller når venninna blir hvit i trynet idet hun møter den nye naboen … Med disse krittavlene kommer man faktisk ganske nærme tankelesing! De er det perfekte bildetilbehøret til mange ulike bilder, enten det er portrett eller festbilder, slik at man kan skape utrolig morsomme ”captions”.

Settet består av tre krittavler; en snakkeboble, en tenkeboble og en pil, slik at man kan fylle inn det man ønsker og få til en look som i en tegneserie. Kritt er også inkludert. Her er det altså utrolig mange morsomme scenarier som kan skapes, og derfor passer disse tavlene helt ufattelig bra som gave til en morsom og kreativ person. Gi settet til ei venninne, og gled deg til hun noen uker etterpå har satt sammen det perfekte tegneserie-albumet fra forrige festkveld!

Detaljinformasjon

Krittavler formet som snakkebobler

  • 3 stykk
  • 2 kritt inkludert
  • pakning: 31 x 25 x 2 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-01-24T10:48:26+00:00