Trenger du hjelp?

Kvalitetsrikt fotoalbum med strass

kr 519
Incl. VAT
- +
Med dette nydelige albumet gir du ikke bare bort en gave, men også en mulighet til å være kreativ. En super gaveidé til noen du gjerne vil mimre sammen med, eller en fin plass for å oppbevare dine egne minner.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Enten som minnealbum til årene som har gått siden brudeparet ble sammen, den siste ferieturen med familien i Paris eller en spesiell kveld sammen med laget eller vennegjengen – alle får bruk for dette kvalitetsrike designalbumet. Den mørke utførelsen i elegant sort gir dette albumet en mystisk utstråling som virker positivt til fordel for bildene inne i albumet. Albumet har god plass til yndlingsbildene eller andre souvenirer på 50 sider forsterket papir.

De kreative designmulighetene kjenner ingen grenser her. Alt er lov! På fremsiden av albumet er det en hedersplass der mottakeren kan sette inn sitt desiderte yndlingsbilde. Gjennom utsnittet i størrelsen til et vanlig bilde kan alle se ved første øyekast hva som befinner seg inne i fotoalbumet. En super gaveidé til personlig minner. Enten det er fylt på forhånd eller tomt og klart til å brukes, er mulighetene uendelige!

Detaljinformasjon

Kvalitetsrikt fotoalbum med strass

  • Design: svart omslag med strassteiner
  • Mål: 28 x 30,5 cm
  • Sidetall: 50

Produktomtaler

Write a review
2020-01-19T15:56:19+00:00