Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Kvekkende badeand - Førsteklassing

Fra kr 99
Incl. VAT
- +
Denne kvekkende badeanden - her som en sjarmerende førsteklassing - er en supersøt gave til barnet ditt. Enten som underholdning i badekaret, eller som en trofast venn på første skoledag, er dette en morsom gave som alle barn vil sette pris på!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.
  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Hva gjør den ferske førsteklassingen glad? En kvekkende badeand som ser ut som en førsteklassing! Alle barn som begynner på skolen ønsker seg en fin klasse og en god lærer, og ikke minst et penal fylt med blyanter og viskelær. Men nå kan de også få en supersøt badeand som ser ut som en førsteklassing, med caps på hodet og egen skolesekk! En nydelig bade-venn som finnes som både ande-gutt og ande-jente - den ene i blått og den andre i rosa. Med et lite smil rundt det åpne nebbet, er det tydelig at disse badeendene gleder seg til skolestart, og har kledd seg for anledningen!

Disse badeendene passer perfekt til skolestart, uansett om man tar dem med seg på skolen eller lar dem vente hjemme. Badeendene er laget i PVC av høy kvalitet, som følger alle regelverk når det gjelder trygge materialer og produksjon. En morsom gave til alle små jenter og gutter som skal ut i verden på egenhånd!

Detaljinformasjon

Kvekkende badeand - Førsteklassing

  • Badeand formet som en førsteklassing
  • Med kvekkende funksjon
  • Materiale: PVC
  • Mål: 7,5 x 8 x 8 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-10-16T18:37:42+00:00