Trenger du hjelp?

Kyllingbeinformet kryddersil

kr 115
Incl. VAT
- +
Laurbær, hele pepperkorn, nellik og rosmarin-kvaster – dette er urter og krydder som tilsetter en fantastisk smak på maten, men som man aller helst ikke ønsker å bite i. For å unngå dette er denne kryddersilen helt suveren! I tillegg er den formet som et kyllingbein, noe som gir et litt artig preg på gryta. Fiffig gave i forbindelse med en middagsinvitasjon!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Dette kyllinglåret tilsetter en litt annerledes smak til gryta enn vanlig kjøttsmak – det kommer rett og slett an på hva man fyller den med! Kryddersilen fungerer helt utmerket for å tilsette den perfekte smaken til maten, men uten at man behøver å risikere at man biter i urter som egentlig ikke er så spiselige. Den nyttige kjøkkenhjelperen i silikon fyller man helt enkelt med det man ønsker i form av krydder og urter, og legger den så sammen med resten av innholdet ned i gryta.

Kryddersilen er et suverent hjelpemiddel når man skal lage gryteretter – som for eksempel bacalao eller fårikål – og som gave blir den nok svært populær blant hobbykokker i alle aldre. Når man først tar i bruk denne silen, kommer man rett og slett til å lure på hvordan man har klart seg i så lang tid uten. En liten gave med mye glede og stor bruksverdi!

Detaljinformasjon

Kyllingbeinformet kryddersil

  • skrus åpen
  • materiale: silikon
  • størrelse: 13 x 5 x 6 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-05-25T00:28:55+00:00