Trenger du hjelp?

Lærkjede med individuelt hjerteanheng

kr 389
Incl. VAT
- +
Hjartet på rette staden: et halskjede med hjerteanheng er en tidløs gave i forbindelse med alle romantiske anledninger. Kjedet er laget av lær og på det henger et vakkert hjerteanheng i metall som lar seg gravere med valgfri tekst, for eksempel navnet til din elskede. Perfekt gave i forbindelse med jubileum eller for å erklære din kjærlighet til noen!

eller

Beskrivelse

Et hjerte er det tidløse symbolet for kjærligheten mellom to mennesker, og i denne flotte og romantiske tradisjonen føyer dette vakre hjertehalskjedet seg elegant inn. Lærkjedet med personlig hjerteanheng viser tydelig for hvem hjertet ditt egentlig slår, og vil bli din selvklare følgesvenn uansett antrekk. Anhenget i metall skaper en nydelig kontrast til det elegante lærbåndet som det henger på, og designet vitner om en kvalitetsmessig utførelse laget med kjærlighet for smykkedesign.

Som gave gjør dette smykket seg veldig godt. Med den individuelle graveringen på anhenget får nemlig halskjedet også et svært personlig preg. Enten man velger navnet til den man elsker, dennes kallenavn, en spesiell dato eller noe annet, er det ingen tvil om det kommer til å bli godt tatt imot av den heldige mottakeren. En romantisk gaveidé som passer til enhver anledning hvor hjertet og kjærligheten står i sentrum.

Detaljinformasjon

Lærkjede med individuelt hjerteanheng

  • Lærbånd med hjerteanheng
  • Lengde lærbånd: 43 cm
  • Dimensjoner, anheng: ca. 2,3 x 2 x 0,4 cm
  • Materiale, anheng: Metall
  • Kan graveres. OBS! Ikke bruk spesialtegn

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-11-16T23:42:47+00:00